Gruppe på 5 personer til nedtagning af 90

I Grå Område har vi brug for en gruppe på 5 friske Smuklinger til at hjælpe os med nedtagning og oprydning efter endt Smukfest, så vi kan sige tusind tak for lån og på gensyn til den smukke bøgeskov. Helt konkret drejer det sig om nedtagning af baren: 90'eren.

Nedtagningen påbegyndes tirsdag den 13. august kl. 9 og forventes afsluttet senest lørdag den 17. august. Som medhjælper (nedtager) arbejder vi 36 timer, og det forventes, at I primært kan ligge jeres medhjælpertimer i dagtimerne mellem kl. 9-17.
I forbindelse med nedtagningen vil I få udførlige instrukser til nedtagning og nedpakning af 90'eren. Det vil være en stor fordel, såfremt en eller flere af jer har mulighed for at komme forbi på et tidspunkt under opstillingen af 90'eren, så I kan få et indblik i opgaven med nedtagningen.

Som Smukfest medhjælper er du garanteret et medhjælperarmbånd, der giver adgang til årets smukfest, og et brag af en medhjælperfest.

Du får også adgang til de særlige bag- og medhjælperområder, hvor du har mulighed for at hygge i stor stil og dyrke fællesskabet i bla. Voresbar osv.

Derudover bliver du tilknyttet Grå Område, hvor vi løfter i flok, har et stærkt fællesskab, og hvor de gode grin og hyggestunder fylder dagene, alt i mens vi hjælper og passer rigtigt godt på hinanden!

Og inden vi er ude af skoven, glæder vi os til at komme tilbage igen til næste år til endnu en omgang Smukfest!

Under nedtagningsperioden er der selvfølgelig fuld forplejning - mad og drikke, med mulighed for overnatning i den periode, du arbejder.

Hvis du har nogle spørgsmål til nedtagningsarbejdet, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail: graa4158@smukmail.dk
Område Nedtagning
Periode: Efter festivalen
Krav Arbejdet som nedtager kræver ikke, at man er håndværker, men du skal kunne tage fat og bruge diverse værktøj. Og har du erfaring med brug af diverse læssemaskiner er dette også en stor fordel. Arbejdet vil undervejs være fysisk krævende, og vi går og står det meste af tiden.