Er du robust, moden og har et højt energiniveau? Så bliv Flaskeguide - lige midt i skovfesten


Som Flaskeguide arbejder du under festivalen - i festivalpladsens åbningstid – og dit arbejde foregår lige midt i skovfesten.

Som Flaskeguide er du en del af SMUKs Sikkerhedsorganisationen. Vi betjener en række barer rundt om på festivalpladsen, hvor vi sikrer, at glasflasker byttes med plastikkrus, når festivalgæsterne forlader baren. Vores gode arbejde giver gæsterne en glasskårs-fri festivalplads og sikrer, at nattens forsyninger kan køres sikkert ind på pladsen.

Men du er altså ikke kun Sikkerhed - du er nemlig også en nøglespiller, når det kommer til Godt Værtskab: Du er på pletten som vært(inde), både når du byder gæsterne velkommen i baren med spas, en dans eller en high-five, og når du med kontinuerlig god energi og højt humør bidrager til den gode stemning. Du skal kunne “holde den kørende” og være smilende og udadvendt, både når festen koger, og når der er lidt stille.

Som Flaskeguide kommer du HELT tæt på rigtig mange feststemte og - til tider - særdeles berusede (og ind imellem lidt irriterende) gæster. Det skal du have lyst til, ligesom du skal have lyst til at interagere personligt, positivt og energisk med rigtig mange festivalgæster i mange timer ad gangen.

Det er derfor helt afgørende, at du er robust, moden, selvstændig og har rigeligt med livserfaring. Har din dåbsattest en 40-50-60 år på bagen, er det spot on!

Vagterne foregår stående i barens ind-/udgang - men indebærer ikke hård fysisk aktivitet derudover.

Du skal arbejde mindst 24 timer under festivalen. Vagterne planlægges og fordeles, når skoven er blevet rigtig grøn igen.
Vi arbejder som udgangspunkt med vagter i “par” af 2 - men er du på SMUK uden “støttehjul”, er du også MEGET velkommen hos os :)

Som frivillig hos Flaskeguiderne får du:
- partout-armbånd til hele festivalen,
- adgang til medarbejderbarerne Vores Bar og Skraldebar med yderst fordelagtige priser,
- adgang til gratis morgenmad de dage, du skal på vagt, og
- et hyggeligt fællesskab på et hold, hvor vi vægter sikkerhed, begejstring, et holdbart og højt energiniveau og gode dansemoves højt.

Hvis du, når du har læst hertil, tænker “Fårk, det er LIGE mig”, så træk lige vejret og send os en uddybende og MOTIVERET ansøgning, hvor du beskriver præcis, hvorfor netop DU er den perfekte Flaskeguide samt hvorfor og hvordan du lever op til de kvaliteter vi søger.

Spørgsmål - Skriv endelig til os på flaskeguide@smukmail.dk
Område Sikkerhed
Periode: Under festivalen
Krav Du skal kunne snakke dansk med kunderne, være robust, moden og kunne håndtere fulde og irriterede festivalgæster