Bartender - Royal Wunderbar i Sherwood

På grund af et par afbud, så mangler vi et par bartendere til årets hold i skoven - Er det måske dig?

Royal Wunderbar ligger i Sherwood/The Hood, hvor vi sælger en masse gode Royal-øl, drinks og meget andet.

Når vi er fuldt hold, er vi små 100 frivillige, som sammen skal sørge for at de mange smuk-gæster får en masse godt at drikke.

Vi har åbent fra onsdag kl 11 til søndag kl 00, hvor de 24 timers arbejde, som du skal lægge i skoven, vil være - Vi arbejder med 8 timers vagter, så du får 3 vagter i baren, hvor min. en af dem, vil være en lukkevagt, hvor man hjælper med at lukke baren ned om natten.

Vi er et blandet hold aldersmæssigt fra midt-20'erne op til omkring 40 - Så umiddelbart passer du nok bedst ind, hvis du også er i den gruppe - Er du ikke det, skal det dog ikke afskrække dig fra at ansøge, hvis du er ung af sind og humør ;)

Vi forventer at du møder op med godt humør og til tiden ;) Samt er med at skabe et godt sammenhold på et forholdsvist nyt hold i skoven, hvor en stor del skal afsted for første gang.

Hvis du er interesseret, så send os en besked med lidt om dig selv og et billede - vi vil også gerne høre lidt op hvad du laver til dagligt udenfor skoven for at lære dig at kende bedre.

Vi tager meget gerne imod ansøgning fra folk som gerne vil afsted sammen på festival og vi gør gerne alt for at I kan komme til at arbejde på samme tider - Dog skal I regne med at hvis I er 3 eller flere som vil afsted sammen, så vil I sandsynligvis ikke komme til at arbejde på samme tider - selvom vi vil forsøge om det kan lade sig gøre.
Område Bar
Periode: Under festivalen
Krav Det er et krav for at kunne stå i bar på SmukFest min. 3 års relevant erfaring - Det kan være mange ting, men du skal skrive lidt om hvad de erfaringer er, når du ansøger - Det er desuden et klart plus hvis du er nogenlunde fysisk form, når der skal fyldes køleskabe op eller det går stærkt bag baren