HOLDET ER P:T FYLDT Adgangsvagt - byd gæsterne velkommen til Smukfest.

Kan du lide at stå i forreste række når det handler om, at møde de smukke SmukFest gæster med et stort smil og godt humør, så er jobbet som Adgangsvagt lige noget for dig.
Vi står i alle Publikums indgange på Festivalpladsen, hvor vi byder vores gæster velkommen, sørger for de har det rette armbånd, tjekker gæsterne og deres bagage, så kun det tilladte kommer med ind på pladsen - og ikke mindst, så er vi smilende servicefolk, som giver vore gæster en god start på Festivalen, og besvarer de spørgsmål de måtte have.
Hos os arbejder man i makkerpar à 2 personer, men meget af tiden er I sammen med mange af de andre makkerpar i Indgangene. Kommer du alene, finder vi selvfølgelig en makker til dig, og er I 3, skal I nok kunne komme til at arbejde på samme tidspunkt.
Du behøver ikke at have erfaring fra lignende job, da vi sørger for at du bliver klædt på til opgaven.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til et sjovt og værdifuldt samarbejde.


Område Sikkerhed
Periode: Under festivalen
Krav Det er vigtigt, du er har lidt livserfaring, er smilende, og har overskud til tage kærligt imod vores gæster - også kl. 1 om natten i regnvejr. Da vi kommer meget tæt på folk, og står op i mange timer, er det også nødvendigt, at du både fysisk og psykisk er godt kørende.