Formand m/k Publikumadgang

Vil du være med til at sikre, at alle vores publikummer får den smukkeste velkomst til festivalpladsen? Og også få dem sendt godt afsted, når de går igen?

Vi mangler formænd m/k til vores publikumsadgange til festivalpladsen i Bøgeskoven. Du får ansvaret for to eller tre adgange i geografisk afgrænset område; Sherwood, Sølund eller omkring Capri og udgør sammen med en stedfortræder eller to ledelsesteamet for holdet.

Som Formand m/k får du ansvaret for et hold på omkring 80 frivillige, der primært arbejder under festivalen. Du har ansvaret for rekruttering, vagtplanlægning, briefing og evaluering for holdet. Der vil i 2023 være en formand for hvert af de tre områder (Sherwood, Sølund og Capri), som samarbejder om de fælles opgaver der er holdene imellem. I koordinerer e-læring, do´s and dont´t for publikum med afsæt i ordensreglerne, særlige aftaler for adgang, forslag til skiltning og indretning af adgange mv.

Mere om opgaven:
Holdet har ansvaret for at foretage adgangskontrol til festivalpladsen. Det vil helt konkret sige armbåndstjek (visuel og/eller fysisk), visitering af gæster og tasker og konfiskere evt. effekter, som ikke må medbringes. Det gør I med godt humør og et stort smil. I guider og svarer også på spørgsmål fra publikum.

Lyder opgaven formand som noget for dig?
Tryk på søg jobbet og fortæl, hvad der motiverer dig ved opgaven og også gerne om din festival erfaring.

Vil du gerne høre mere om jobbet, kan du altid ringe til Koordinerende formand for Gates Benny Bøttkjær 25 44 65 00 (ml. kl. 18 – 20) eller Sikkerhedskoordinator Bodil Blom på 42468260.

Send din ansøgning senest den 15. februar 2023. Du hører retur inden 1. marts 2023.
Område Sikkerhed
Periode: Under festivalen
Krav Det er en fordel, hvis du har ledelses erfaring fra Smukfest. Du er har et godt overblik og mestre at samarbejde og motivere. Du ved, hvad det gode værtsskab indebærer og har et SMIL, som smitter